Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy:

Dekor • Print - Papírmanufaktúra
 

A PAPÍRKÉSZÍTÉS FOLYAMATA

Alapanyag előkészítése
A cellulózt szétfoszlatjuk, majd kötő- és ragasztóanyagot adunk hozzá. Az így kapott alapanyagot vízben elkeverjük.

Lapképzés
A lapképzést merítőszita segítségével végezzük. A szitát belemerítjük az előkészített alapanyagba, majd kiemeljük és megrázogatjuk. A szita felületén kialakul a papírlap szerkezete, a fölösleges víz pedig átfolyik a szitán.

Víztelenítés 1. fázis
Az így kimerített papírlapokat egy deszkalapra helyezett filcre borítjuk rá, majd alapos nyomkodás után levesszük a merítőszitát a papírlapról.

Víztelenítés 2. fázis
Az így képzett rakatot betesszük egy csavarorsós présbe, majd alaposan meghúzzuk. A víz nagy részét eltávolítjuk.

Szárítás
A kipréselt, de még nedves papírlapokat szárítóhelyiségben csipeszekkel felakasztjuk és megszárítjuk. A szárítás folyamata 2-5 napig tart.

Válogatás-utópréselés
A megszáradt papírlapok hullámosak. Deszkalapok közé helyezzük az íveket és szárazon 1-2 napig préseljük.

 
Aktuális ajánlatRendelhető termékekTermékismertetőkÖtlettárElérhetőségCégismertetőPapírmerítés folyamataPapírmerítés története
ANTRÉ Webdesign